Επιλογή Σελίδας

Αρχείο Ανακοινώσεων

Εξετάσεις μαθήματος Κρυσταλλοχημεία – Κρυσταλλοδομή

Το μάθημα επιλογής ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΧΗΜΕΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΔΟΜΗ, με την σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων φοιτητών, θα εξετασθεί διαδικτυακά στις 11 Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:00 το μεσημέρι.

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams  με χρήση του κωδικού jq0iccf.

email διδάσκοντα: a.pournara@uoi.gr

Η διδάσκουσα,

Αναστασία Πουρνάρα

Παράταση περιόδου διανομής συγγραμμάτων Χειμερινού εξαμήνου 2020 – 2021

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο:https://eudoxus.gr/files/Paratasi_dianomis_xeim_2020-21_enimerosi_gia_sygkentrwtikes_listes.pdf θα βρείτε την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής συγγραμμάτων για τους φοιτητές.

Η κατ’οίκον παράδοση των δηλωθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους θα ολοκληρωθεί την *Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021*.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να προβείτε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση των φοιτητών.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).

Εξέταση Οινολογια Ι

Η εξέταση του μαθήματος ‘’ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ I’’ θα γίνει μέσω της πλατφόρμας MS Teams (με την σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων φοιτητών) στις 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 09:00-12:00  π.μ.

Ο Διδάσκων

Ιωάννης Καραμπάγιας

Εξετάσεις του μαθήματος “Εισαγωγικό Εργαστήριο Χημείας”

Οι εξετάσεις του μαθήματος “Εισαγωγικό Εργαστήριο Χημείας” θα διεξαχθούν μέσω MS Teams με κωδικό εγγραφής aqh93uf .

Καλούνται οι φοιτητές που θα εξεταστούν στο μάθημα, με την προϋπόθεση ότι έχουν ασκηθεί στις εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος με φυσική παρουσία,  να εγγραφούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 27/1 και ώρα 16:30.

Την ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων, Τετάρτη 27/1, από τις 17:00-17:15 θα γίνει ταυτοποίηση των συμμετεχόντων φοιτητών.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
17:15 έως 17:45, Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας
17:45 έως 18:30, Εργαστήριο Ανόργανης Χημείας.

Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους
1. Τη φοιτητική τους ταυτότητα για την ταυτοποίηση,
2. Η εξέταση θα είναι προφορική. Οι φοιτητές, ωστόσο, θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να έχουν λευκές κόλλες για τις απαντήσεις και δυνατότητα σάρωσης ή φωτογράφισης των απαντήσεών τους προκειμένου να γίνει ανάρτηση αυτών (upload στο assignements) και αποστολή στο συντονιστή του μαθήματος.

Οι φοιτητές θα πρέπει να ενημερωθούν για την διαδικασία διενέργειας των εξετάσεων από τον ιστότοπο στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (https://www.uoi.gr/it/winter-exams/), όπου έχουν αναρτηθεί  οδηγίες για τη διεξαγωγή των εξ αποστάσεως εξετάσεων του χειμερινού εξαμήνου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σε σχέση με την διαδικασία συμμετοχής στις εξετάσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην επιτροπή τεχνικής υποστήριξης εξ’ αποστάσεως εξετάσεων του Π.Ι.

Από τους διδάσκοντες του Εργαστηρίου Ανόργανης και του Εργαστηρίου Αναλυτικής Χημείας.

Ψήφισμα του Τμήματος Χημείας

Το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην συνεδρίαση υπ. αρ. 1030 της 22ης Ιανουαρίου 2021, συντασσόμενο με το σκεπτικό των θέσεων και την απόφαση της Συγκλήτου, επί του σχεδίου νόμου «Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προστασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας, αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις», εκφράζει ομόφωνα

–          τη διαφωνία του ως προς την ίδρυση ειδικού αστυνομικού σώματος, με εκτελεστικές και προανακριτικές αρμοδιότητες καθώς και έδρα εντός του Πανεπιστημίου

–          την αντίθεσή του στο σχεδιαζόμενο τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

–          τη διαμαρτυρία του στην πρόσφατη τροπολογία αναφορικά με την υποχρεωτική εγγραφή των αποφοίτων κολλεγίων στο Τεχνικό και Οικονομικό Επιμελητήριο.

Καλεί επίσης όλους τους αρμόδιους φορείς να δημιουργήσουν ασφαλείς υγειονομικά συνθήκες για επάνοδο των φοιτητών μας στις αίθουσες διδασκαλίας και στα εργαστήρια ώστε να επανακινήσει άμεσα η δια ζώσης διδασκαλία και εκπαίδευσή τους.

 

 

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-Σύγχρονες τεχνικές και εφαρμογές Χημικής Ανάλυσης-ΠΜΣ-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ TOY ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ “Σύγχρονες τεχνικές και εφαρμογές Χημικής Ανάλυσης”-ΠΜΣ-Ακαδ. έτος 2020-2021

Οι εξετάσεις του μαθήματος θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας MS TEAMS.

Έχει δημιουργηθεί αίθουσα (ομάδα) με όνομα ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-Σύγχρονες τεχνικές και εφαρμογές Χημικής Ανάλυσης-ΠΜΣ-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2020-2021 και κωδικό εγγραφής: 1s2hqca

Η εγγραφή στην αίθουσα εξέτασης πρέπει να γίνει αποκλειστικά με την χρήση του ιδρυματικού e-mail των φοιτητών, τουλάχιστον μια μέρα πριν την εξέταση την Δευτέρα 15/02/2021 και ώρα 13.00.

Μεταξύ 13.00 και 13.15 θα γίνει η διαδικασία ταυτοποίησης των φοιτητών. Οι φοιτητές θα εισέλθουν στην αίθουσα με τον παραπάνω κωδικό. Θα πρέπει να έχουν την φοιτητική τους ταυτότητα για να την επιδεικνύουν στους επιτηρητές μέσω της κάμερας του υπολογιστή. Κατά τη διάρκεια όλης της εξέτασης οι φοιτητές θα πρέπει να είναι συνδεδεμένοι, διαφορετικά θα εξαιρούνται της εξέτασης.

Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 2 ώρες (έναρξη: 13.15). Τα θέματα θα απαιτούν ανάπτυξη, θα απαντώνται χειρόγραφα σε λευκή κόλλα(ες) που θα έχετε μαζί σας, θα φωτογραφίζετε ή σαρώνετε (σκανάρετε) την απάντηση και το αρχείο θα αναρτάται (upload στο Assignments) ως εικόνα ή αρχείο pdf απ’ ευθείας στο αντίστοιχο πεδίο κάτω από τα θέματα μέσω του υπολογιστή.

 

Από τους διδάσκοντες του μαθήματος

Αθανάσιος Βλεσσίδης, Καθηγητής

Εξετάσεις Εργαστηρίου Βιοχημείας

Η εξέταση του Εργαστηρίου Βιοχημείας θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων μέσω της πλατφόρμας MSTEAMS την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 17:00.

–Οι εξετάσεις για την ομάδα “Δευτέρας” με διδάσκοντες: Μ.Ε. Λέκκα Π-Θ. Δούλιας, Δ. Πανταζή, Κ. Τέλλης,  θα γίνουν στην αίθουσα «Εξετάσεις Εργ. Βιοχημείας (28-1-21)-Ομάδα Δευτέρας-ΜΕ Λέκκα». Κωδικός εγγραφής: ev14yyo

–Οι εξετάσεις για την ομάδα “Τετάρτης” με διδάσκοντες: Α. Τσελέπης, Α. Κούκκου, Δ. Πανταζή, Κ. Τέλλης, θα γίνουν στην αίθουσα  «Εξετάσεις Εργ. Βιοχημείας (28-1-21)-Ομάδα Τετάρτης-Α. Τσελέπης». Κωδικός εγγραφής: 5udlniu

Εξέταση ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η εξέταση του μαθήματος επιλογής ορίστηκε για τις 5/2/2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 π.μ.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να εγγραφούν στην αίθουσα:

Εξέταση ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με κωδικό e1zj4jz έως την Πέμπτη 4/2/2021.

Η εξέταση θα περιλαμβάνει φύλλο αξιολόγησης και προφορική εξέταση.

 

Η διδάσκουσα

Α. Μπαδέκα

Αναπλ. Καθηγήτρια

Β΄ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΜΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Β΄ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΜΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν ταχυδρομικά στη Γραμματεία του Τμήματος ( Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, Τ.Θ. 1186, Τ.Κ. 45110, Ιωάννινα) την επισυναπτόμενη αίτηση  μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 25-01-2021 έως 19-02-2021, με την ένδειξη πάνω στον φάκελο : «Υποβολή υποψηφιότητας για  το ΠΜΣ του Τμήματος Χημείας».