Επιλογή Σελίδας

Αρχείο Ανακοινώσεων

ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟ ΟΙΝΟΛΟΓΟ

Περιγραφή Θέσης
Ο Όμιλος εταιρειών Mantis είναι ένας από τους κορυφαίους διανομείς αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα στην αγορά του FMCG, με ηγετική θέση στις πωλήσεις, το consumer marketing, το trade marketing, καθώς επίσης και τις σύγχρονες, καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων.

Ο Οργανισμός έχει σχέση αποκλειστικής συνεργασίας με μεγάλους οίκους όπως τη Red Bull GMBH, την Energizer Trading Limited, τη Wilkinson Sword & Hawaiian Tropic, τη Mars Hellas S.A. για το κανάλι του impulse (Mars, M&M, Snickers, Maltesers, Milky way, Twix, Orbit, Uncle Ben΄s, Whiskas) και το μεταλλικό AQUA Carpatica.

 

Ζητά :

 

Ασκούμενο Οινολόγο για Πρακτική Άσκηση κατά την περίοδο του τρύγου. Πιθανή προϋπηρεσία σε τρύγο θα συνεκτιμηθεί.

 

Περιοχή : Μαγνησία

 

Παρακαλώ αποστείλατε βιογραφικό, αναφέροντας τον κωδικό της θέσης (Οινολόγος 2021)

Θέσεις επιστημονικών συνεργατών σε ερευνητικά προγράμματα

Στο πλαίσιο εγκεκριμένων ερευνητικών προγραμμάτων, η ομάδα Αναλυτικής/Βιοαναλυτικής Χημείας & Νανοτεχνολογίας στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών (Ρίο, Πάτρα), η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων αναλυτικών μεθόδων και αισθητήρων για βιομόρια, ενδιαφέρεται να συνεργασθεί άμεσα με κατόχους PhD ή MSc για την ανάπτυξη μοριακών ‘rapid tests’ (DNA/RNA) με εφαρμογές στους τομείς της Υγείας και των Τροφίμων. Τα προγράμματα παρέχουν και δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικής διατριβής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το συντομότερο δυνατό, αποστέλλοντας αναλυτικό βιογραφικό στη διεύθυνση:

tchrist@upatras.gr (Καθηγ. Θεόδωρος Χριστόπουλος)

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Χριστόπουλος
Καθηγητής
Τμήμα Χημείας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Ρίο, Πάτρα 26504

ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ολοκληρώσαν τις υποχρεώσεις τους στο Τμήμα για την ορκωμοσία Σεπτεμβρίου να υποβάλλουν την αίτηση έως 29/07/2021 στη γραμματεία (email : gramchem@uoi.gr)  .Στο mail το θέμα θα είναι  “Αίτηση Πτυχίου” και έχετε τα επισυναπτόμενα , σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει παραδώσει την πτυχιακή τους σε ψηφιακή μορφή (cd, usb) να την αποστείλει ταχυδρομικά στην δ/νση : Γραμματεία Τμ. Χημείας , Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων , Τ. Κ. 45110 , Ιωάννινα.

***Όσοι είχαν κάνει αίτηση πτυχίου στο παρελθον δεν χρειάζεται να υποβάλλουν εκ νέου

Έντυπα για αίτηση πτυχίου

1.       ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ & ΥΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (επισυνάπτεται)

2.       ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

(όσοι πληρούν τα κριτήρια για την ορκωμοσία θα σταλούν τα ονοματα τους στην βιβλιοθήκη ΄& στις φοιτητικές εστίες για τυχόν εκκρεμότητες και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να αναζητήστε εσείς βεβαιώσεις)

Υ.Γ. οι φοιτητές που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση μέχρι 31-08-21 θα συμμετέχουν στην ορκωμοσία του Οκτωβρίου , άρα θα υποβάλουν αιτηση πτυχιου στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου

Καλό καλοκαίρι !

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΜΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ ΕΤΟΣ 2021-2022 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑ

Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φαρμακευτικής για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 και παρακαλούμε για την ανάρτηση τους προκειμένου να ενημερωθούν οι τελειόφοιτοι και πτυχιούχοι των Τμημάτων σας.

(δείτε συνημμένα)

Γραμματεία Τμήματος Φαρμακευτικής  ΕΚΠΑ

Επέκταση της διάρκειας διενέργειας του τεστ ταχείας ανίχνευσης του SARS-CoV-2 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στο Τμήμα Χημείας

Σας ενημερώνουμε ότι η διάρκεια διενέργειας του τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στο Τμήμα Χημείας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 14 Ιουλίου έξω από το κυλικείο του Τμήματος Χημείας, επεκτείνεται από τις 9:00 έως 14:00.

Από το Τμήμα Χημείας

Καθ. Αλέξανδρος Τσελέπης

Τμηματικός Συντονιστής της COVID-19

Οικονομική ενίσχυση φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έτους 2020-2021

Η Μονάδα Προσβασιμότητας και Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προκηρύσσει εκατό (100) νέες προπτυχιακές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 1.000 ευρώ, για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που ανήκουν στις Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες (Ε.Κ.Ο) των Τμημάτων/Σχολών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (εξαιρούνται οι φοιτητές δικαιούχοι στέγασης στη Φοιτητική Εστία Ιωαννίνων), όπως αυτά υπήρχαν πριν από τη συγχώνευσή του με το πρώην ΤΕΙ-Ηπείρου, ώστε να ολοκληρώσουν έγκαιρα τις σπουδές τους και να διασφαλιστεί η ισότιμη συμμετοχή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://socialsupport.unit.uoi.gr/oik_en-2020-2021/

Σας ευχαριστούμε,
Εμίλ ΘεοδωρόπουλοςΜονάδα Προσβασιμότητας & Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών
Κτίριο Κεντρικής Βιβλιοθήκης, 1ος Όροφος
Πανεπιστημιούπολη, Ιωάννινα, ΤΚ 45110

τηλ.: 26510-05950
e-mail: emil@uoi.gr