Επιλογή Σελίδας

Αρχείο Ανακοινώσεων

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Γραμματεία του Τμήματος Χημείας την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου θα εξυπηρετήσει το κοινό  μόνο μέσω email, λόγω έκτακτης ανάγκης.

Τα email λαμβάνουν αριθμό προτεραιότητας  και μετά από έλεγχο απαντώνται όλα στον χρόνο που απαιτείται.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ

Ανακοινώνεται ότι όσοι δηλώσατε συμμετοχή στο ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ γίνατε αποδεκτοί.  Η έναρξη του θα γίνει αύριο, 22-10-2020 διαδικτυακά στις 15:00. Η πρώτη άσκηση, «Καλλιέργειες κυτταρικών σειρών» θα διαρκέσει  περίπου μία ώρα. Για την καλύτερη προετοιμασία σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video στον σύνδεσμο

 

Κωδικός MS-TEAMS: na9j2x9

Στατιστική Επεξεργασία και Έλεγχος Ποιότητας Πειραματικών Δεδομένων στη Χημική Ανάλυση

Kαλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν επιλέξει ή επιθυμούν να επιλέξουν το κατ’ επιλογήν υποχρεωτικό μάθημα του 7ου εξαμήνου “Στατιστική Επεξεργασία και Έλεγχος Ποιότητας Πειραματικών Δεδομένων στη Χημική Ανάλυση ” να εγγραφούν στην αντίστοιχη τάξη στο MS Teams (κωδικός: 5j41u3z).Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 1.30μμ.

 

Οι διδάσκοντες του μαθήματος

Κ. Σταλίκας , Β. Σακκάς

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΟΜΟΡΙΑ»

Το μάθημα «Μεταλλοβιομόρια» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (MS Teams). Η ομάδα ονομάζεται «Μεταλλοβιομόρια Ακαδ έτους 2020-21» με κωδικό εγγραφής f0gr92x.

Η έναρξη του μαθήματος έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17.30. Παρακαλείστε να κάνετε εγγραφή στην ομάδα του μαθήματος τουλάχιστον μια ημέρα πριν. Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στο εξ’ αποστάσεως μάθημα θα πρέπει να ενημερωθούν για το μείζον θέμα της προστασίας των Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας στο link https://www.uoi.gr/apodochi-dikaiomaton-pneymatikis-idioktisias/

Οι διδάσκοντες

Αγγλικά Ι – εγγραφή στο ecourse

Για την απρόσκοπτη συμμετοχή στο μάθημα παρακαλώ πραγματοποιήστε άμεσα την εγγραφή σας στη σελίδα του μαθήματος στο σύστημα ecourse (πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης).

http://ecourse.uoi.gr/course/view.php?id=710

Όσοι φοιτητές/τριες δεν έχουν πραγματοποιήσει ακόμη την εγγραφή τους, π.χ. εισαχθέντες από ειδικές κατηγορίες, μπορούν να επικοινωνούν με τη διδάσκουσα (μέσω email στο: l.andreou@uoi.gr) για να τους σταλεί το κλειδί εγγραφής.

Η εγγραφή πρέπει να γίνει μέσω της ιδρυματικής διεύθυνσης email του φοιτητή/τριας (ch0****@uoi.gr).

Η διδάσκουσα,
Δρ. Λευκοθέα-Βασιλική Ανδρέου
l.andreou@uoi.gr

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ TOY ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «Σύνθεση προηγμένων και νανοδομημένων υλικών» (ΠΜΣ Τμ. Χημείας)

Οι διαλέξεις του μαθήματος θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας MS TEAMS. Έχει δημιουργηθεί αίθουσα με όνομα  «Διαλέξεις του ΠΜΣ μαθήματος Σύνθεση προηγμένων και νανοδομημένων υλικών» και κωδικό εγγραφής: rfaz0fp

 

Η πρώτη διάλεξη θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης τις 15:00 από τον Αναπλ. Καθ. κ. Εμμ. Μάνο. Τίτλος διάλεξης: Χαλκογονικά υλικά / Αλογονούχοι περοβσκίτες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το συντονιστή στέλνοντας μήνυμα στο dtassis@uoi.gr.

 

Οι διδάσκοντες του μαθήματος

Σύντομη γραπτή εξέταση στο  «Εισαγωγικό Εργαστήριο Χημείας» – Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 14:15, θα γίνει σύντομη γραπτή εξέταση χρονικής διάρκειας 15 λεπτών, για τους φοιτητές του «Εισαγωγικού Εργαστηρίου Χημείας» στην ηλεκτρονική αίθουσά του, που θα αφορά τα όσα διδάχτηκαν κατά την 1η παρουσίαση του Εισαγωγικού Εργαστηρίου. Η παρουσία σας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Σχετικά με το εργαστηριακό έργο επίσης, οι φοιτητές καλούνται να δούνε την “έκτακτη ανακοίνωση για όλους τους φοιτητές” στην ιστοσελίδα του Τμήματος Χημείας.

Υπενθυμίζεται ότι η σύνδεση μέσω MSteams γίνεται στην ηλεκτρονική αίθουσα με τίτλο: «Εισαγωγικό Εργαστήριο Χημείας – Ακ. έτος 2020-2021» και κωδικό ομάδας fazl5tw, για απευθείας σύνδεση μέσω ιδρυματικού λογαριασμού.

-Οδηγίες για την διαδικασία μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.uoi.gr/wp-content/uploads/2020/06/f1-odigies_ejetaseis_gia_foithtes_me_ms-teams-amp-forms.pdf

-Το λογισμικό για όλα τα διαδικτυακά μαθήματα είναι το Microsoft Teams και αποτελεί τμήμα του Office 365 το οποίο έχει προμηθευτεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Για την χρήση της εφαρμογής και τη συμμετοχή στο μάθημα μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (https://www.uoi.gr/it/odigos-eggrafis-kai-parakoloythisis-mathimaton-protoeton-foititon/). Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται υπό τους όρους που αναφέρονται στην απόφαση της συνεδρία του αριθμ. 1589/20-3-2020 του Πρυτανικού Συμβουλίου του Π.Ι. (σχετικός ιστότοπος https://www.uoi.gr/apodochi-dikaiomaton-pneymatikis-idioktisias/)

 

Οι διδάσκοντες

Κ. Σταλίκας, Κ. Τσιαφούλης, Α. Φλώρου,  Χ. Πιπερίδου, Α. Διαμάντη

Έναρξη μαθήματος Αγγλικά Ι

Έναρξη μαθήματος Αγγλικά Ι – στις 13/10, 14:00

Η πρώτη εισαγωγική συνάντηση της διδάσκουσας με τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 13/10, 14:00 μέσω του Google Meet (θα χρειαστείτε λογαριασμό Gmail για να συνδεθείτε στη συνάντηση).

Ο σύνδεσμος θα ανακοινωθεί στη σελίδα του μαθήματος στο ecourse την Τρίτη, 10 λεπτά πριν τη συνάντηση.
http://ecourse.uoi.gr/course/view.php?id=710

Παρακαλώ πολύ σημειώστε ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στη σελίδα του μαθήματος στο ecourse καθώς κατά αυτό τον τρόπο θα γίνεται η επικοινωνία με τη διδάσκουσα και η ενημέρωση για το μάθημα.

Η εγγραφή πρέπει να γίνει μέσω της ιδρυματικής διεύθυνσης email του φοιτητή/τριας (ch0****@uoi.gr).

Σε περίπτωση που δεν έχετε ενεργοποιήσει ακόμη τον ιδρυματικό σας λογαριασμό μέσω της διαδικασίας URegister (https://uregister.uoi.gr/) μπορείτε να συνδεθείτε ως επισκέπτες – Guests (κωδικός: AndreouCHEM20).

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Η διδάσκουσα,
Δρ. Λευκοθέα-Βασιλική Ανδρέου
l.andreou@uoi.gr