Επιλογή Σελίδας

1 Για την ορκωμοσία

Παρακαλούνται οι φοιτητές να ακολουθούν τις οδηγίες που υπάρχουν στις ανακοινώσεις για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στην ορκωμοσία του Ιουλίου ( υπάρχουν 2 ανακοινώσεις μια για προπτυχιακούς και μια για μεταπτυχιακούς)

2.Βεβαιώσεις ολοκλήρωσης θα δίνονται με τη σειρά αίτησης αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου πτυχίου

3.Οι βεβαιώσεις ΙΚΥ ΕΚΟ θα αρχίσουν να δίνονται με σειρά αίτησης μόλις μας ενημερώσουν από τη μηχανογράφηση ότι ετοίμασαν το συγκεκριμένο πρότυπο

4. Οι αιτήσεις για το στεγαστικό θα αρχίσουν να επεξεργάζονται από την επόμενη Πέμπτη, πάλι με σειρά αίτησης

5. Τρόπος εξυπηρέτησης Γραμματείας: Το διάστημα  του Ιουλίου η εξυπηρέτηση από τη Γραμματεία θα γίνεται μόνο μέσω email λόγω του όγκου εργασιών και των πολλαπλών καθηκόντων  που καλούμαστε να ολοκληρώσουμε μέχρι την λήξη του ακαδ.έτους.

Σε περίπτωση ανάγκης για δια ζώσης ή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης παρακαλούμε να στείλετε email με θέμα Τηλεφωνικό ραντεβού, περιγράφοντας το πρόβλημα και σημειώνοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τέλος έχει παρατηρηθεί μια μη αποδεκτή συμπεριφορά μερίδας φοιτητών απέναντι στο προσωπικό της Γραμματείας αυτές τις μέρες . Κατανοούμε την αγωνία των φοιτητών να εξυπηρετηθούν και δουλεύουμε για αυτό υπεράνω των δυνάμεων μας δεδομένου των συνθηκών. Το προσωπικό της Γραμματείας πέραν των φοιτητικών θεμάτων έχει να ασχοληθεί και με διοικητικά θέματα του Τμήματος και με deadlines που μας επιβάλλονται από τη Διοίκηση και το Υπουργείο. Επιπρόσθετα μας υποχρεώνουν σε παρακολούθηση υποχρεωτικών σεμιναρίων, οπότε αναγκαστικά τις ημέρες εκείνες μπορούμε να επικοινωνήσουμε μόνο μέσω email.