Επιλογή Σελίδας

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 14:15, θα γίνει σύντομη γραπτή εξέταση χρονικής διάρκειας 15 λεπτών, για τους φοιτητές του «Εισαγωγικού Εργαστηρίου Χημείας» στην ηλεκτρονική αίθουσά του, που θα αφορά τα όσα διδάχτηκαν κατά την 1η παρουσίαση του Εισαγωγικού Εργαστηρίου. Η παρουσία σας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Σχετικά με το εργαστηριακό έργο επίσης, οι φοιτητές καλούνται να δούνε την “έκτακτη ανακοίνωση για όλους τους φοιτητές” στην ιστοσελίδα του Τμήματος Χημείας.

Υπενθυμίζεται ότι η σύνδεση μέσω MSteams γίνεται στην ηλεκτρονική αίθουσα με τίτλο: «Εισαγωγικό Εργαστήριο Χημείας – Ακ. έτος 2020-2021» και κωδικό ομάδας fazl5tw, για απευθείας σύνδεση μέσω ιδρυματικού λογαριασμού.

-Οδηγίες για την διαδικασία μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.uoi.gr/wp-content/uploads/2020/06/f1-odigies_ejetaseis_gia_foithtes_me_ms-teams-amp-forms.pdf

-Το λογισμικό για όλα τα διαδικτυακά μαθήματα είναι το Microsoft Teams και αποτελεί τμήμα του Office 365 το οποίο έχει προμηθευτεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Για την χρήση της εφαρμογής και τη συμμετοχή στο μάθημα μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (https://www.uoi.gr/it/odigos-eggrafis-kai-parakoloythisis-mathimaton-protoeton-foititon/). Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται υπό τους όρους που αναφέρονται στην απόφαση της συνεδρία του αριθμ. 1589/20-3-2020 του Πρυτανικού Συμβουλίου του Π.Ι. (σχετικός ιστότοπος https://www.uoi.gr/apodochi-dikaiomaton-pneymatikis-idioktisias/)

 

Οι διδάσκοντες

Κ. Σταλίκας, Κ. Τσιαφούλης, Α. Φλώρου,  Χ. Πιπερίδου, Α. Διαμάντη