Επιλογή Σελίδας

Ανακοινώνεται ότι η έναρξη της λειτουργίας του Εργαστηρίου Ανόργανης  Χημείας ΙΙ του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, θα γίνει σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα ξεκινώντας στις 6 Σεπτεμβρίου (σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και τηρώντας τα μέτρα πρόληψης και προστασίας ενάντια στην μετάδοση της πανδημίας Covid-19). Το Εργαστήριο Ανόργανης Χημείας ΙΙ διεξάγεται στο κτήριο Χ2 στις αίθουσες Χ2-223 και Χ2-225. Για την είσοδο στο εργαστήριο είναι υποχρεωτική η επίδειξη ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης  ή εκτυπωμένης ψηφιακής βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού rapid test αντιγόνου ή PCR τεστ 48 ωρών. Η βεβαίωση παρέχεται από το gov.gr.

Οι φοιτητές οφείλουν να προσέλθουν στο εργαστήριο ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

·         Κατά την είσοδό σας στους χώρους του τμήματος οφείλετε να φοράτε μη ιατρική μάσκα της οποίας η χρήση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

·         Κατά την προσέλευσή οφείλετε να τηρείτε τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας (1,5-2,0 m) και να μην δημιουργείται συνωστισμός – ούτε στα λεωφορεία ούτε στους διαδρόμους.

·         Παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων στις υποδείξεις και στα προτεινόμενα μέτρα που υπάρχουν αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Παν/μίου μας καθώς και στις εργαστηριακές αίθουσες.

Τα τμήματα του ΕΑΧ ΙΙ είναι όμοια με τα τμήματα του ΕΑΧ Ι. Η θεωρία των πειραματικών ασκήσεων, σημειώσεων και οι ακριβείς οδηγίες λειτουργίας του εργαστηρίου έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική τάξη του ΜS-Teams ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΙ (κωδικός: bsa0nrm)

 

Οι διδάσκοντες του Εργαστηρίου Ανόργανης Χημείας Ι

E-mail: cvartz@uoi.gr, vtsiatou@uoi.gr

Τηλ.: 2651008323, 2651008728

 

ΑΡΧΕΙΟ