Επιλογή Σελίδας

Για το Εργαστήριο Ανάλυσης και Τεχνολογίας Τροφίμων που αρχίζει αύριο στις 2.00 μ.μ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ διαβάστε τις παρακάτω διευκρινήσεις.

Οι ώρες του εργαστηρίου είναι

Τετάρτη 2-8, Πέμπτη 9-3, Δευτέρα 2-8, Τρίτη 9-3. Κάθε εργαστηριακή ημέρα θα εκπαιδεύονται διαφορετικές ομάδες φοιτητών. Δηλαδή ο κάθε φοιτητής θα εκπαιδεύεται μία εργαστηριακή ημέρα την εβδομάδα. Οι ομάδες των φοιτητών ανακοινώθηκαν, και μικρή τροποποίηση έγινε με συνεννόηση.

Κάθε εργαστηριακή ημέρα ο κάθε φοιτητής θα εκπαιδεύεται σε δύο ασκήσεις. Συγκεκριμένα την πρώτη φορά θα εκπαιδευτούν στην άσκηση που αναφέρεται στον πίνακα και στην επόμενη. Δηλαδή εάν αναφέρεται η άσκηση 1 θα εκπαιδευτεί στις ασκήσεις 1 και 2. Την επόμενη εβδομάδα θα εκπαιδευτεί στις 3 και 4. Ανάλογα για τις άλλες ασκήσεις.

ΟΙ φοιτητές για τις ασκήσεις 1-5 θα προσέρχονται από την πόρτα Χ2-119 του εργαστηρίου, και για τις ασκήσεις 6-10 από την πόρτα Χ2-121 του εργαστηρίου.

Για αύριο Τετάρτη όσοι τυχόν φοιτητές δεν μπορούν να κάνουν self test με το ΑΜΚΑ τους, ας αγοράσουν από το φαρμακείο και να κάνουν το self test και να συμπληρώσουν απλή βεβαίωση, όπως αυτή που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα selftesting.gov.gr

Θα καλυφθούν αύριο στο εργαστήριο.

Ι. Ρούσσης