Επιλογή Σελίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ TOY ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Π.Μ.Σ. «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ» 

(για φοιτητές Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών που έχουν δηλώσει το μάθημα του 1ου ακαδημαϊκού εξαμήνου με τίτλο: «Σύγχρονες Τεχνικές και Εφαρμογές Χημικής Ανάλυσης» στην ειδίκευση «Αναλυτική Χημεία, Χημεία και Τεχνολογία Περιβάλλοντος και Τροφίμων» του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος Χημείας στη «Χημεία» της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων)

 

Η διδασκαλία του μαθήματος του ΠΜΣ: «Σύγχρονες Τεχνικές και Εφαρμογές Χημικής Ανάλυσης»  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά Το λογισμικό για όλα τα διαδικτυακά μαθήματα είναι το Microsoft Teams και αποτελεί τμήμα του Office 365 το οποίο έχει προμηθευτεί το Π.Ι. Οδηγίες για την εγκατάσταση του λογισμικού υπάρχουν σthn Κεντρική ιστοσελίδα toy Παν/μίου Ιωαννίνων-MSTeams. Απαραίτητη για δωρεάν πρόσβαση και σύνδεση στο Microsoft Teams η χρήση των ιδρυματικών προσωπικών κωδικών που θα σας παράσχει το Π.Ι. Η είσοδος-εγγραφή στην αίθουσα εξέτασης πρέπει να γίνει αποκλειστικά με την χρήση του ιδρυματικού e-mail των φοιτητών.

Επίσης, μπορεί να γίνει χρήση της δωρεάν εφαρμογής Teams από Android συσκευή κινητού τηλεφώνου Tablet.

Η έναρξη της διδασκαλίας του μαθήματος θα γίνει την Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2020  και ώρα 13.00.

Η ομάδα του μαθήματος: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ που δημιουργήθηκε στο Microsoft Teams έχει όνομα: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ– ΠΜΣ-ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2020-2021 και κωδικό: vkjb3c8

Παρακαλείστε να κάνετε εγγραφή στην ομάδα του μαθήματος για να μπορέσετε να συνδεθείτε στην videoconference.

Όσοι δεν μπορέσουν να συνδεθούν με κωδικούς θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν (χωρίς χρήση κωδικού) το μάθημα στο link:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a31c76588c4334043af5fd4f889b16541%40thread.tacv2/conversations?groupId=89ce97e5-1baf-416c-a90a-8f24ec2f8fdd&tenantId=08bea52a-5ad3-4627-9549-5ff3a65676be

*Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στο εξ’ αποστάσεως μάθημα θα πρέπει να ενημερωθούν για το μείζον θέμα της προστασίας των Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας. (Κεντρική ιστοσελίδα Παν/μίου Ιωαννίνων-MSTeams).

Δρ. Αθανάσιος Γ. Βλεσσίδης (Συντονιστής)

Καθηγητής

 

 

 

 

T

ΑΡΧΕΙΟ, ΑΡΧΕΙΟ, ΑΡΧΕΙΟ