Επιλογή Σελίδας

Η εξέταση του μαθήματος της Ανόργανης Χημείας ΙΙ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20-7-2020, (9:00-12:00 πμ), εξ αποστάσεως μέσω MS teams και θα έχει διάρκεια 40 λεπτά.

  • Μεταξύ 9:00-9:30 π.μ. θα γίνει η διαδικασία ταυτοποίησης των φοιτητών μέσω κάμερας και επίδειξης της φοιτητικής τους ταυτότητας. Κατά την διάρκεια της ταυτοποίησης οι φοιτητές υποχρεούνται να έχουν ανοικτή την κάμερα, το μικρόφωνο και φοιτητική ταυτότητα.
  •  Για την καλύτερη διεξαγωγή των εξετάσεων θα γίνουν δύο ηλεκτρονικές αίθουσες. Μία για αυτούς με άρτιο-ζυγό αριθμό μητρώου (κωδικός αίθουσας: 8dgu56g) και μία για αυτούς με περιττό (κωδικός αίθουσας: tjelqzt).

Οι φοιτητές θα πρέπει να ενημερωθούν για την διαδικασία διενέργειας των εξετάσεων από τον ιστoχώρο στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου μας (https://www.uoi.gr/it/exams-june2020/), όπου έχουν αναρτηθεί οδηγίες για τη διεξαγωγή των εξ αποστάσεως εξετάσεων του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2019-2020. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σε σχέση με την διαδικασία συμμετοχής στις εξετάσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην επιτροπή τεχνικής υποστήριξης εξ’ αποστάσεως εξετάσεων του Π.Ι.

Σ Χατζηκακού

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙ-ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

http://bic.chem.uoi.gr/BIC-En/index-en.html