Επιλογή Σελίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(για φοιτητές Τρίτου (3ου) Έτους Σπουδών)
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ TOY ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙΙ

Οι παραδόσεις του μαθήματος του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών 1ου Εξαμήνου:
«ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙΙ»
 (Kωδ. Μαθήματος ΧΗΥ031)
θα γίνονται
κάθε Τρίτη 11:00 – 13:00 και Τετάρτη 14:00-16:00
Έναρξη μαθημάτων την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020.
Οι διδάσκοντες
Μαρία Λουλούδη, Καθηγήτρια
Ιωάννης Πλακατούρας, Καθηγητής

Το μάθημα της ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΙΙ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με διδάσκοντες τους κ.κ. Μ. Λουλούδη και Ι. Πλακατούρα. Το λογισμικό για όλα τα διαδικτυακά μαθήματα είναι το Microsoft Teams και αποτελεί τμήμα του Office 365 το οποίο έχει προμηθευτεί το Π.Ι. Οδηγίες για την εγκατάσταση του λογισμικού υπάρχουν στα συνημμένα αρχεία. Απαραίτητη για δωρεάν πρόσβαση και σύνδεση στο Microsoft Teams η χρήση των ιδρυματικών προσωπικών κωδικών που σας έχει παράσχει το Π.Ι. Η είσοδος-εγγραφή στην αίθουσα εξέτασης πρέπει να γίνει αποκλειστικά με την χρήση του ιδρυματικού e-mail των φοιτητών.

Η διδασκαλία του μαθήματος θα γίνεται κάθε Τρίτη 11:00 – 13:00 και Τετάρτη 14:00-16:00.

Η ομάδα του μαθήματος της ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΙΙ που δημιουργήθηκε στο Microsoft Teams έχει όνομα: ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΙΙ και κωδικό: gu4hg7x.

Η έναρξη του μαθήματος θα γίνει την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00-13.00. Παρακαλείστε να κάνετε εγγραφή στην ομάδα του μαθήματος για να μπορέσετε να συνδεθείτε στην παράδοση του μαθήματος διαδικτυακά.

*Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στο εξ’ αποστάσεως μάθημα θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί για το μείζον θέμα της προστασίας των Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Προς τούτο, κοινοποιείται στους συμμετέχοντες φοιτητές το κείμενο «Αποδοχής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας» του επισυναπτόμενου docx αρχείου.

Πληροφορίες:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμήμα Χημείας
Τομέας Ανόργανης και Αναλυτικής Χημείας
Εργαστήριο Ανόργανης Χημείας
Τ.Κ. 451 10-Ιωάννινα
Δρ. Μαρία Λουλούδη, Καθηγήτρια, mlouloud@uoi.gr
Δρ. Ιωάννης Χ. Πλακατούρας, Καθηγητής, iplakatu@uoi.gr

ΑΡΧΕΙΟ, ΑΡΧΕΙΟ, ΑΡΧΕΙΟ