Επιλογή Σελίδας

Το σύστημα ενεργοποίησης ιδρυματικού λογαριασμού https://uregister.uoi.gr/ (οδηγίες επισυνάπτονται) για τους 1 ετης φοιτητές είναι διαθέσιμο μετα την ταυτοπροσωπία.

Εφόσον ενεργοποιήσετε το ιδρυματικό λογαριασμό (αυτός θα είναι ο λογαριασμός σας εως την κτήση του Πτυχίου ,σε περίπτωση που ξεχάσετε ή χάσετε τον κωδικό σας θα κάνετε τη διαδικασία «Ξέχασα τον κωδικό μου» κατά την είσοδος σας στο class web )

Ο λογαριασμός αυτός χρησιμεύει στα εξής :

1.       Την δημιουργία της ακαδημαϊκής ταυτότητας (ΠΑΣΟ) σε αυτό το link https://academicid.minedu.gov.gr/

2.       Την δήλωση των μαθημάτων όποτε αυτή ανοίξει και είναι διάθεση στο classweb https://sso.uoi.gr/login?service=https%3A%2F%2Fclassweb.uoi.gr%2Flogin%2Fcas    γρήγορη πρόσβαση από το site του Παν/μιου (σχετικές ανακοινώσεις βγαίνουν στο site του Τμ. Χημείας)

3.       Την παρακολούθηση της καρτέλας σας ως φοιτητές (μαθήματα, βαθμοί, κτλ)

4.       Για το e-corse (διαλέξεις μαθημάτων)

5.       To user name δηλαδή και τον αριθμό μητρώου σας , το μαθαίνετε  όταν κάνετε την ενεργοποίηση π.χ. ch0**** (είναι τα 4 τελευταία ψηφία)

6.       Την δήλωση των συγγραμμάτων στο σύστημα Ευδοξος ( https://eudoxus.gr/ ) όταν είναι περίοδος δήλωσης βγαίνει σχετική ανακοίνωση στο site του Τμήματος .

7.       Την ενεργοποίηση του email (ιδρυματικού π.χ. ch0 ****@uoi.gr) , πρέπει να μπείτε πρώτη φορά στο gmail και με τους κωδικούς που δημιουργήσατε (το ch0 ****@uoi.gr θα είναι το username και το password αυτό που θα δημιουργήσετε)

Δεν ξεχνώ κάθε εξάμηνο να κάνω δήλωση μαθημάτων (αλλιώς δεν επιτρέπεται η εξέταση μου σε αυτό) και η δήλωση των αντίστοιχων συγγραμμάτων διότι τοτε θα πρέπει να γίνει διαδικασία επιστροφής βιβλίου σε  κάποιο μάθημα που δεν δηλώθηκε ηλεκτρονικά.

Κάθε χρόνο είναι απαραίτητο να ενημερώνεστε από τον οδηγό σπουδών του Τμήματος όπου ανεβαίνει στην ιστοσελίδα του Τμήματος για να βλέπετε το προσφερόμενα μαθήματα.

Για την έκδοση των «Πιστοποιητικού Σπουδών» ή «Βεβαίωση Στρατολογίας  (για τους άνδρες) αναμένεται νέα ανακοίνωση.

SOS -Παρακαλείστε σχεδόν καθημερινά να παρακολουθείτε το site του Τμήματος για ανακοινώσεις της Γραμματείας  ή των Μελών ΔΕΠ (για μαθήματα & διαλέξεις) για την ενημέρωση σας (λόγω covid είναι πιο συχνές οι ενημερώσεις ανάλογα ε την εξέλιξη της πανδημίας)

# Πληροφορίες θα βρείτε και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου:

Οδηγός Εγγραφής και Παρακολούθησης Μαθημάτων Πρωτοετών Φοιτητών

 

ΑΡΧΕΙΟ