ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ανακηρύσσουμε υποψήφιους για την θέση του εκπροσώπου μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Γενική Συνέλευση του Τομέα Οργανικής Χημείας και Βιοχημείας του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς πληρούν τις  προϋποθέσεις του νόμου και δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους κωλύματα εκλογιμότητας στους κ.κ.:

1.  Δέσποινα Πανταζή μέλος Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021, από ώρα 10:00 μέχρι 11:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών, τηρώντας τα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά της πανδημίας όπως προβλέπονται από τις σχετικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κανείς εκ των υποψηφίων δε συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψήφων ή σε περίπτωση ισοψηφίας, η επαναληπτική ψηφοφορία ή η ψηφοφορία μεταξύ των δύο πλειοψηφισάντων θα γίνει την ίδια μέρα από ώρα 12:30 μέχρι 13:00, στον ίδιο χώρο. Οι εκλέκτορες ψηφίζουν με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ακαδημαϊκής

Για την  Εφορευτική Επιτροπή

Κωνσταντίνος Τέλλης