ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα, 13/10/2021

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ανακηρύσσουμε υποψήφιους για την θέση του εκπροσώπου μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς πληρούν τις  προϋποθέσεις του νόμου και δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους κωλύματα εκλογιμότητας στους κ.κ.:

1.       Αγγελική Φλώρου μέλος Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,

2.       Χριστίνα Πιπερίδη μέλος Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021, από ώρα 10:00 μέχρι 11:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών, τηρώντας τα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά της πανδημίας όπως προβλέπονται από τις σχετικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κανείς εκ των υποψηφίων δε συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψήφων ή σε περίπτωση ισοψηφίας, η επαναληπτική ψηφοφορία ή η ψηφοφορία μεταξύ των δύο πλειοψηφισάντων θα γίνει την ίδια μέρα από ώρα 12:30 μέχρι 13:00, στον ίδιο χώρο. Οι εκλέκτορες ψηφίζουν με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ακαδημαϊκής

Για την Εφορευτική Επιτροπή

Κωνσταντίνος Τέλλης